Amelie Zilber Net Worth, Age, Boyfrinds, Heights, Bio, Tiktoker

Amelie Zilber ( Source : Instagram )
Amelie Zilber Net Worth, Age, Boyfrinds, Heights, Bio, Tiktoker

Amelie Zilber is American Model, Tiktoker and social media personality. As of 2023, Ameliezilber net worth is $2 million. She first gained fame on the completing modling project on popular company LG Models. She is know on Instagram after shar fashion, modling and other topics related content.

Amelie Zilber Wiki/Biography

Born on 27 March, 2002 Amelie Zilber’s age is 21 Years Old as of 2023. She was brought up and raised in an upper-middle-class family from, Los Angeles, California, USA. She holds an American nationality and has his belife in Christian religion.

Amelie Zilber photo ( Source : Instagram )
Ameliezilber photo ( Source : Instagram )

Personal Details:-

NameAmelie Zilber
Date of Birth27 March, 2002
Age21 years old
Birth PlaceLos Angeles, California, USA
Currently Live InAmerica
ProfessionModel, Tiktoker, Instagramer
NationalityAmerican
Marital statusUnmarried
FreindsDrew Barrymore
Zodiac signAries
ReligionChristian
HometownLos Angeles, California, USA

Family Details:

Amelie Zilber parents are Laurent Zilber’s and Christina Zilber. Amelie Zilber’s Father’s name is Laurent Zilber’s is a film producer and Amelie Zilber’s mother’s name Christina Zilber is a fashion brand onwer in businesswoman. her brother name name Eman Zilber is youtuber and her adopted sister name is audre church.

FatherLaurent Zilber’s
MotherChristina Zilber
SisterAudre church
BrotherEman Zilber
Ameliezilber cute Pic ( Source : Instagram )
Ameliezilber cute Pic ( Source : Instagram )

Boyfriend & Relationships

She is presently dating Blake Grapy, he is american youtuber and social media personality. Is Amelie Zilber married? No, her marital status he was unmarried. Right now, his career is more important to her than their relationship.

Physical Appearance

She is a beautiful-looking hot and gorgeous girl with an attractive and charming personality. She owns a hot and sizzling figure with attractive body measurements and a beautifully shaped slim body type. The complete Paigetaylor height, weight, bra cup, shoe size, and other body measurements infromation in listed below.

Amelie Zilber beautiful-looking hot photo ( Source : Instagram )
Ameliezilber beautiful-looking hot photo ( Source : Instagram )
Height in Feet5 feet 5 inch
Height in Centimetres167 cm
Weight in Kilogram50 kg (Approx)
Weight in Pounds110 lbs
Feet/ Shoe Size7 US
Eye ColourBlue
Hair colourBrown
Body Measurements32-24-34 inches

Career

She is embarked on a career in the fashion and glamour sector in the US, starting out as a model and undertaking multiple assignments for the renowned LA Models agency. She also manages a self-titled YouTube channel featuring an array of captivating lifestyle content. In addition, she holds the role of lead model for the esteemed cosmetics brand Jouer Cosmetics and serves as a brand ambassador for UNICEF. Beyond her professional pursuits, she recently unveiled a novel platform named Two Minute Times.

Net Worth Summary

As of 2023, Amelie Zilber’s net worth is $2 million. She mainly earns through her modeling asignments, TikTok funds, Influencer merkatng and, model social meidia advertisements and sponsorships.

Bio Facts and Information

Here are some facts about Amelie  :

  • Amelie Zilber birthday date is March, 27 and she was born Los Angeles, California, United States.
  • She is an ambassador for UNICEF and uses her platform to raise awareness about social and humanitarian issues.
  • She recently launched a news and media platform called Two Minute Times, which aims to provide bite-sized news and current affairs updates to young people.
  • Amelie Zilber instagram followers 2.6 Million
  • Amelie Zilber Tiktok Followers 7.2 M

People Also Ask

1.) Who is Amelie Zilber?

Ans: Ameliezilber is an American model, TikToker, and social media personality. She first gained fame by completing modeling projects for the popular company LG Models, and is now known on Instagram for sharing fashion, modeling, and other related content.

2.) Does Amelie Zilber have siblings?

Ans: Yes, her brother named Eman Zilber, who is a YouTuber, and an adopted sister named Audre Church.

3.) Who are Amelie Zilber’s parents?

Ans: Zilber’s parents are Laurent Zilber and Christina Zilber. Laurent Zilber is a film producer, and Christina Zilber is a fashion brand owner and businesswoman.

4.) What is Amellie Zilber’s net worth?

Ans: As of 2023, Ameliezilber’s net worth is $2 million. She mainly earns through her modeling assignments, TikTok funds, influencer marketing, and model social media advertisements and sponsorships.

5.) Where is Amelie Zilber from?

Ans: Amelie’s is from Los Angeles, California, USA.

6.) How old is Amelie Zilber?

Ans: Ameliezilber was born on March 27, 2002, which makes her 21 years old as of 2023.

7.) What is Amelie Zilber’s height and weight?

Ans: She is 5 feet 5 inches (167 cm) tall and weighs around 50 kg (110 lbs).

8.) Who is Amelie Zilber dating?

Ans: She is currently dating Blake Grapy, an American YouTuber and social media personality.

Conclusion

Overall, in this article, we discussed about Ameliezilber Net Worth, Age, Boyfrinds, Heights, Bio, Tiktoker. If you like this article please like it from the top right corner by giving us 5 stars please share it with your friends and also do check out other pages of our website. Thanks

Leave a Comment